ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ(ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ)ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ/ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΝΔΡΩΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ(ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ)ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

«ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ/ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΝΔΡΩΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»

 

Κιλκίς 15/7/2021

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 81.301,75€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΓΤΑΑ & ΠΔΕ

 

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER 2014-2020

Αναπτυξιακής Εταιρίας Νομού Κιλκίς Α.Ε. Ο.Τ.Α.


Ανακοίνωση

 

Κιλκίς 2021

 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΚΙΛΚΙΣ «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» στο πλαίσιο της υλοποίησης στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε. της ενταγμένης με την υπ’ αριθ. πρωτ. 2401/5.5.2020 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.2 «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την Τοπική Στρατηγική Ανάπτυξης για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα», του ΠΑΑ 2014-2020 Πράξης με τίτλο:

«ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ/ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΝΔΡΩΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» (κωδ.

0011378648), συνολικού προϋπολογισμού 97.976,36€ (δημόσια δαπάνη), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την υποβολή προσφοράς για την ανάληψη των κατασκευαστικών εργασιών του έργου και προϋπολογισμού 81.301,75 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) Οι εργασίες κατασκευής αφορούν σε χρονικό διάστημα εννέα μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. 

 

Εφαρμοστέα νομοθεσία:

Ο κύριος του έργου είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου(Ν.Π.Ι.Δ.) και ως εκ τούτου το έργο εκτελείται ως ιδιωτικό έργο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις αρχές της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης και τις γενικές αρχές για την ανάθεση ενωσιακών συμβάσεων( αρχή της μη εισαγωγής διακρίσεων, της ίσης μεταχείρισης, της διαφάνειας, της αμοιβαίας αναγνώρισης και της αναλογικότητας) κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης επιλογής. 

 

 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΚΙΛΚΙΣ «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»  λαμβάνοντας υπόψη:

-        Την από 31-07-2020 υπογραφείσα σύμβαση μεταξύ της Ομάδας Τοπικής Δράσης Αναπτυξιακής Εταιρειας Νομού Κιλκίς Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και του Δικαιούχου ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»

-        Τον κανονισμό Διαχείρισης και Ανάθεσης έργων του Συλλόγου

-        Την υπ αριθμ. 13215/30-11-2017 υπουργική απόφαση «Πλαίσιο υλοποίησης υπομέτρου 19.2 του Μ.19(ΤΑΠΤοΚ) του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα και λοιπές διατάξεις εφαρμογής των τοπικών προγραμμάτων» και τις τροποποιήσεις αυτής.

προκηρύσσει συνοπτικό(πρόχειρο) διαγωνισμό με καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των έγγραφων προσφορών την 25η Ιουλίου 2021(25-7-2021) ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις/κοινοπραξίες αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία των οικοδομικών έργων και πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς σφραγισμένο φάκελο στην έδρα του Συλλόγου, φάκελο προσφοράς στον οποίο περιέχονται Α) ένας (υπο)φάκελος με την ένδειξη «Δικαιολογητικά Συμμετοχής».

Β) ένας (υπο)φάκελος με την ένδειξη «Οικονομική Προσφορά»

Γ) ένας (υπο)φάκελος με την ένδειξη «Τεχνική Προσφορά»

 

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης διατίθεται από την έδρα του Συλλόγου 21ης Ιουνίου 163 κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6989892636 (Δαμιανίδης Παναγιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ.) από τον οποίον μπορούν να ζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι και περισσότερες πληροφορίες. Επίσης το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης βρίσκεται και στην ιστοσελίδα argokilkis.blogspot.com

 

 ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 1ου ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ-1

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-2 ΕΓΚ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. Περί του Ποντιακού Θεάτρου.

ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ-ΟΙ ΚΛΩΣΤΟΙ

ΟΙ ΚΛΩΣΤΟΙ