ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ




ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” αισθάνεται την σημασία της δημοσίευσης για τον χαμό του μέλους μας Ιωάννη Αθανασιάδη και θέλει να αποχαιρετίσει τον εκλιπόντα με την δέουσα ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον σύλλογο της Ε.Π.Ν.Κ.
Επιλέγοντας συνειδητά την χρονική στιγμή για αυτό το «αντίο» μακριά από την συγκινησιακή φόρτιση των ημερών που «έφυγε» μακριά μας ο κυρ-Γιάννης.
Μέλος της ιδρυτικής επιτροπής του 1970, διετέλεσε πρόεδρος και μέλος πολλών Δ.Σ που κατά καιρούς είχε ο σύλλογος. Προσέφερε αρκετές ενέργειες με δυναμική παρουσία και προσωπικές δεσμεύσεις ώστε να αποπερατωθεί το σημερινό κτίριο των “Αργοναυτών” στο κέντρο της πόλης.
Πρωτοστάτησε ώστε να αρχειοθετηθούν πολλά έγγραφα από το μεγάλο αρχείο που διαθέτει η Ένωση, και να μπορέσει να αξιοποιηθεί και σαν ιστορία του συλλόγου αλλά και βοήθεια για την διαχείριση αυτού του μεγάλου συλλόγου.
Ο άνθρωπος κυρ-Γιάννης πάντα είχε μία ανησυχία και ένα πατρικό βλέμμα για την πορεία του συλλόγου γιατί ήταν κομμάτι του εαυτού του, κομμάτι της καθημερινότητάς του και σαν έτσι το αντιμετώπιζε με την σχεδόν καθημερινή επίσκεψή του-και όσο του το επέτρεπε η υγεία του- στο κτίριο του συλλόγου. Αυτή η σχέση βέβαια ήταν αμφίδρομη γιατί και ο σύλλογος αναγνώρισε την προσφορά και το μεγάλο ενδιαφέρον που είχε ο Ι. Αθανασιάδης για τους “Αργοναύτες”, τιμώντας τον με τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου αλλά και τιμητικές διακρίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις.
Με την ευχή όλων να αναπαυτεί η ψυχή του και το όραμα του αλλά και οι ελπίδες του για ένα κραταιό και δημιουργικό σύλλογο να βρεί άξιους συνεχιστές θέλουμε να αποτίνουμε φόρο τιμής σε ένα ακόμη μέλος του συλλόγου μας, που απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ο πολιτισμός και η άδολη προσφορά φανερώνουν δυνάμεις δημιουργικές και ωφέλιμες για το σύνολο της κοινωνίας.
Καλό ταξίδι κυρ-Γιάννη!!!

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                       Η Γ. Γραμματέας
Αθανάσιος Λαβασάς                                         Λένα Σαββίδου


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. Περί του Ποντιακού Θεάτρου.

ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ-ΟΙ ΚΛΩΣΤΟΙ

ΟΙ ΚΛΩΣΤΟΙ